DE KOM EN ZIE HELPCENTER KIDS SPONSORLOOP      

Super dat je op deze pagina terecht bent gekomen…
Dat betekend dat je interesse hebt om je in te schrijven voor de kids sponsorloop 2015.

Omdat we graag meer mensen in armoede willen helpen met eten en kleding hebben we een vriescontainer nodig. Deze kost 6.000 euro. Een flink bedrag. Maar samen kunnen we het!

Fantastisch dat je ons wilt helpen. Zo kunnen we veel gezinnen helpen die nu nog in armoede leven.
Ben jij tussen de 4 en 14 jaar en wil je graag op een sportieve manier een bijdrage leveren op 5 juli? Dan is dit is je kans!

 

HOE WERKT HET?

Op 5 juli 2015, vanaf 13.15 uur, ren jij binnen 1 uur zoveel mogelijk rondes. Één ronde is  ongeveer 400 meter lang. Je mag natuurlijk zelf kiezen hoeveel rondes je wilt rennen. Ga vanaf nu zoveel mogelijk naar je familie, vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, juffrouw en meester, collega’s van je ouders, bedrijven bij jouw in de buurt of je buren….en vraag ze om jou te sponsoren.

Lever de flyer met daarop je sponsoren, samen met het totaalbedrag, in op de wedstrijd-dag (5 juli).
Dit kan tussen 12.00 uur en 12.45 uur in bij de inschrijfbalie. Samen met de ingevulde flyer i.c.m. je gesponsorde bedrag,  én je inschrijving via deze pagina, ontvang je je startbewijs en een startnummer op de dag zelf.

Je mag het gesponsorde bedrag ook vóór 2 juli 2015 overmaken op onze rekening;
NL20 ABNA 0551247223 t.n.v. KOM EN ZIE HELPCENTER onder vermelding van:
KIDS SPONSORLOOP.

Mocht je nog geen flyer kidssponsorloop hebben ontvangen waarop je jouw sponsoren en de bedragen op kan invullen download  dan hier de flyer kidssponsorloop, of laat het ons weten via ons mailadres; info@komenziehelpcenter.nl

Schrijf je hieronder nu snel in. We zijn benieuwd hoeveel rondjes je wilt gaan rennen.
Succes met trainen.

kidssponsorloop 2015

kidssponsorloop
  • Vul getoonde code in

 

PROGRAMMA:

Het word een te gekke en leuke middag met sport, spel, muziek en BBQ!!! Ook leuk voor iedereen die je zal komen aanmoedigen. Vanaf 12.00 uur ben je welkom om je startnummer op te halen, alvast te smullen, te spelen en warm te lopen….. Om 13:00 is de warming up en om 13:15 gaan we van start.

Op de dag zelf zal ook het kledingcenter open zijn. Zo kunnen jouw supporters ook nog lekker shoppen. Ook kun je een lekkere hamburger eten van de BBQ, of een kopje koffie drinken met een heerlijk gebakje erbij. En zo kan iedereen die dag  niet alleen jouw, maar ook het Helpcenter supporten. Dus ook als je zelf niet gaat rennen ben je van harte welkom op deze leuke en gezellige middag.

We zien je graag, met al je supporters, op zondag 5 juli vanaf 12:00 uur.

 

Zondag 5 juli

      Kom en Zie                                           Breinder 5 te Schinnen

Welkom / check-in                                               12:00 uur

Start  to run                                                           13:15 uur