Wilt u graag met iets anders helpen?

Wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding, heeft u alle vacatures bekeken en staat dat wat u goed kan en graag doet er niet tussen? Denkt u dat wij uw hulp op een ander gebied goed kunnen gebruiken?

Dan horen we graag van u!

Wat verwachten we minimaal van u?

  • Dat u enthousiast bent over het werk van het Helpcenter.
  • Dat u staat achter de missie, doelstellingen en identiteit van het Helpcenter.

Het Helpcenter is een christelijke regionale non-profit hulporganisatie. De organisatie is er op gericht mensen in praktische en sociale armoede hulp te bieden en te ondersteunen op weg naar herstel en zelfredzaamheid. De organisatie heeft een informeel karakter en bestaat bijna volledig uit vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan armoedebestrijding.

Meld u hier aan en stuur uw CV naar info@helpcenter.nl of neem met ons contact op via info@helpcenter.nl of 046-8200990.

Na ontvangst van uw aanmelding voor vrijwilligerswerk neemt een medewerker van het Helpcenter zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek: dit is een vast onderdeel van de selectieprocedure. We doen dit om ervoor te zorgen dat een medewerker terecht komt op een werkplek die passend is en omdat we u willen leren kennen voordat u bij ons aan de slag gaat. Voor medewerkers die werken met privacygevoelige gegevens en/of in contact komen met kwetsbare mensen vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).