Het Helpcenter is een christelijke regionale non-profit hulporganisatie. De organisatie is er op gericht mensen in praktische en sociale armoede hulp te bieden en te ondersteunen op weg naar herstel en zelfredzaamheid. De organisatie heeft een informeel karakter en bestaat bijna volledig uit vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan armoedebestrijding.

Wilt u actief een bijdrage leveren aan armoedebestrijding door mee te helpen als vrijwilliger? Hieronder vindt u onze actuele vacatures.

Na ontvangst van uw aanmelding voor vrijwilligerswerk neemt een medewerker van het Helpcenter zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek: dit is een vast onderdeel van de selectieprocedure. We doen dit om ervoor te zorgen dat een medewerker terecht komt op een werkplek die passend is en omdat we u willen leren kennen voordat u bij ons aan de slag gaat. Voor medewerkers die werken met privacygevoelige gegevens en/of in contact komen met kwetsbare mensen vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Vacature Coördinator Facilitair (vrijwilliger)

Vacature Coördinator Transport/Distributie (vrijwilliger)

Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Schinnen (vrijwilliger)

Vacature vrijwilliger Catering

Vacature vrijwilliger Chauffeur/Bijrijder

Vacature vrijwilliger Fondsenwerving

Vacature vrijwilliger Herstelteam

Vacature vrijwilliger Hersteltuin

Vacature vrijwilliger Interieurverzorging

Vacature vrijwilliger Kleding

Vacature vrijwilliger Secretariaat

Vacature vrijwilliger Voedselondersteuning

Wilt u graag met iets anders helpen?