Helpcenter Kledingcenter

De tweede belangrijkste basisbehoefte is kleding. Het Kom en Zie kledingcentrum biedt daarom de mogelijkheid om nieuwe en tweede hands kleding te kopen voor een sterk gereduceerde prijs (tussen de € 0,50 cent en maximaal € 2,50) voor mensen die hiervoor in aanmerking komen.

Mensen en gezinnen die hiervoor in aanmerking komen hebben doorgaans minder dan 45 Euro per week te besteden. Ons doel is: “terug naar zelfredzaamheid.” Hiervoor krijgen zij van ons alle mogelijke ondersteuning zoals voedsel, schuldhulpverlening, ondersteuning bij solliciteren, en zijn wij voor hen graag een luisterend oor.
Zodoende is het kledingcenter ook een plek van ontmoeting. Ook als u geen kleding komt kopen of bekijken kunt u hier altijd terecht voor een gratis kopje koffie. Ook als u niet in aanmerking komt voor kleding met een sterk gereduceerde prijs, nodigen wij u graag uit in ons kledingcentrum om op koopjesjacht te gaan. Met elke aankoop van de laag geprijsde kleding ondersteund u namelijk het HelpCenter.

Het kledingcenter is vooralsnog gelegen op het adres: Breinder 5 te Schinnen.
In 2017 zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie. Houdt hiervoor onze website en social media in de gaten.

Openingstijden van het kledingcenter:
Vrijdag 15:00 tot 18:00 uur

Incidenteel organiseren wij ook kledingdagen. Houdt hiervoor onze website en social media in de gaten.

Wilt u in aanmerking komen voor kleding tegen een zeer gereduceerde prijs. Klik dan hier

We hebben mensen nodig om de kleding te herstellen, te strijken, te wassen, te sorteren, en mensen die in het kledingcenter aanwezig zijn. Wilt u ons ondersteunen als vrijwilliger? Klik dan hier 

Uiteraard hebben we ook donateurs nodig om dit te kunnen doen. Dit kunt u doen door uw kleding te doneren in onze kleding donatiecontainers op onze locaties. Wilt u ons helpen door middel van een gift? Klik dan hier