Hoe mogen wij u helpen?

Heeft u een nood dan kunt u middels onderstaand formulier een aanvraag doen. Geef in het vrije tekstveld aan wat uw nood is en hoe u denkt dat wij kunnen helpen. Wij helpen u graag!

Als u in nood zit zullen we altijd proberen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De hulp die u nodig heeft kan natuurlijk verschillend zijn. We geloven dat door alleen maar praktische hulp te bieden u niet bent geholpen voor de lange termijn. Maar uiteraard willen we starten met praktische ondersteuning zoals voedsel, kleding en financiën. We zullen echter ook samen met u gaan kijken hoe u weer zo snel mogelijk uit de noodsituatie komt, u adviseren wat u hierin kunt doen of we zullen u doorverwijzen. Het kan zijn dat u bent geholpen met een plan van aanpak. We zullen dan samen afspreken wat u zelf gaat doen en waar wij u gaan ondersteunen. Onderweg kijken we hoe het gaat. We gaan ervoor dat u op korte termijn niet meer afhankelijk zult zijn van praktische ondersteuning.

Klik hier voor het Aanvraagformulier>

Welke hulp bieden wij…

  • Ondersteuning door middel van een wekelijks Voedselpakket ter aanvulling.
  • Ondersteuning door middel van Kleding.
  • Schuldhulp door u te begeleiden met administratie en uitgavenpatroon, of hulp bij het doorverwijzen naar een betrouwbare partner.
  • Als u alleen bent, op leeftijd, ziek of slecht ter been willen we graag een Maatje voor u zijn.
  • We willen u graag activeren binnen een sociaal veilige plek, zonder lat van prestatie of hoog
    tempo waarbij u zelf iets kan betekenen voor anderen en het Helpcenter.
  • We kunnen u helpen op weg naar werk of helpen werkritme en vaardigheden op te doen. Ook als u geen (leuke of nuttige) daginvulling hebt, kunnen we u daarmee helpen.
  • Daarnaast kunnen we u of uw gezin persoonlijk begeleiding. Mogen wij u helpen als het u niet lukt om uit de problemen te komen? Wacht niet langer en vul dit formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.