Hoe mogen wij u helpen?

Hoe mogen wij u helpen? Heeft u een nood dan kunt u middels onderstaand formulier een aanvraag doen. Geef in het vrije tekstveld aan wat uw nood is en hoe u denkt dat wij u kunnen helpen. Wij helpen u graag!

Als u in nood zit zullen we altijd proberen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De hulp die u nodig heeft kan natuurlijk verschillend zijn. We geloven dat door alleen maar praktische hulp te bieden u niet bent geholpen voor de lange termijn. Maar uiteraard willen we graag starten met praktische ondersteuning zoals voedsel, kleding en financiën. We zullen echter ook samen met u gaan kijken hoe u weer zo snel mogelijk uit de noodsituatie komt, u adviseren wat u hierin kunt doen of u doorverwijzen. Het kan zijn dat u bent geholpen met een plan van aanpak. We zullen dan samen af spreken wat u zelf gaat doen en waar wij u gaan ondersteunen. Onderweg kijken we hoe het gaat. We gaan ervoor dat u op korte termijn niet meer afhankelijk zult zijn van praktische ondersteuning.

Klik hier voor het Aanvraagformulier>

Welke hulp bieden wij…

  • Ondersteuning door middel van een wekelijks Voedselpakket ter aanvulling.
  • Ondersteuning door middel van Kleding.
  • Schuldhulp door u te begeleiden met administratie en uitgavenpatroon, of hulp bij het doorverwijzen naar een betrouwbare partner.
  • Als u alleen bent, op leeftijd, ziek of slecht ter been willen we graag een maatje voor u zijn.
  • We willen u graag activeren binnen een sociaal veilige plek, zonder lat van prestatie of hoog tempo waarbij u zelf ook weer iets kunt betekenen voor anderen en het Helpcenter.