Hoe mogen wij u helpen?

Hoe mogen wij u helpen? Heeft u een nood dan kunt u middels onderstaand formulier een aanvraag doen. Geef in het vrije tekstveld aan wat uw nood is en hoe u denk dat wij u kunnen helpen. Wij helpen u graag.

Als u in nood zit zullen we altijd proberen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De hulp die u nodig heeft kan natuurlijk verschillend zijn. We geloven dat door alleen maar praktische hulp te bieden u niet bent geholpen voor de lange termijn. Maar uiteraard willen we graag beginnen om te starten met praktische ondersteuning zoals voedsel, kleding, financiën en in uitzonderlijke gevallen ook met woonopvang. We zullen echter ook samen gaan kijken hoe u weer zo snel mogelijk uit de noodsituatie komt, u adviseren wat u hierin kunt doen of we zullen u doorverwijzen. Het kan zo zijn dat u bent geholpen met een plan van aanpak. We zullen dan samen afspreken wat u zelf gaat doen en waar wij u gaan ondersteunen. Onderweg kijken we samen hoe het gaat. We gaan er voor dat u op korte termijn niet meer afhankelijk zult zijn van praktische ondersteuning.

Klik hier voor het Aanvraagformulier>

Welke hulp bieden wij…

 • Ondersteuning door middel van een wekelijks Voedselpakket ter aanvulling.
 • Ondersteuning door middel van Kleding.
 • Schuldhulp door je te begeleiden met je administratie en uitgavenpatroon,
  of hulp met het doorverwijzen naar een betrouwbare partner
 • Als u alleen bent, op leeftijd, ziek of slecht ter been willen we graag een Maatje voor je zijn.
 • We willen je graag activeren binnen een sociaal veilige plek, zonder lat van prestatie of hoog
  tempo waarbij je zelf ook weer iets mag betekenen voor anderen en het Helpcenter.
 • We kunnen u helpen op weg naar werk of hiervoor ritme en vaardigheden opdoen. Ook als u geen (leuke of nuttige) daginvulling hebt, kunnen we u daarmee helpen.
 • Daarnaast kunnen we u of uw gezin persoonlijk begeleiding. Mogen wij uw helpen als u er niet meer uitkomt of het u/jullie niet (meer) lukt om uit de problemen te komen.       Wacht niet langer en vul dit formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.